Home · Volg ons op Facebook · Contact 07-12-2021
Overlandvluchten 2019

Zomerkamp 2021
Beste leden,

Het is bijna weer zover, ons jaarlijkse zomerkamp staat natuurlijk al in ieders agenda! Voor de zekerheid nogmaals de periode: van 24 juli tot 08 augustus 2021.
Omdat er nog steeds een onzekere factor bestaat die Corona heet, hebben we bewust langer gewacht om de verwachte versoepelingen- en daarmee de grotere kans op doorgang- een mogelijkheid te geven.

Voor dit kamp is er een aanmeldingsformulier gemaakt. Als je nu al weet dat je mee gaat op zomerkamp kun je het formulier alvast invullen. Dit formulier kun je tot 02 juli aanpassen, daarna sluiten wij de mogelijkheid tot het aanpassen van het formulier en gaan wij er vanuit dat je mee gaat op kamp. Meld je dus zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval voor 02 juli !! Dit ook ivm het bepalen van het aantal deelnemers en voldoende kader.

De kampvergadering vindt plaats op 02 juli 2021. We gaan er vanuit dat met de huidige trend van versoepelingen en afname van besmettingen we door kunnen gaan met de organisatie. Er blijft altijd een kans dat dit door omstandigheden wijzigt, en daardoor een andere beslissing moet worden genomen.

Onder voorbehoud:
Bij dit veld zijn blokhutten beschikbaar voor ongeveer €25,- per persoon per nacht. Mocht hier interesse voor zijn dan horen wij dit graag.
(ivm de huidige Corona-regels zijn er mogelijkheden om de blokhutten te gebruiken, mochten de omstandigheden wijzigen dan kan dit per direct ingetrokken worden!)

Handige en leuke links (zelf googelen):

website Flugplatz Ballenstedt:
YouTube video's:
foto's Flugplatz Ballenstedt:
Google Maps Flugplatz Ballenstedt:
Harzdrenalin:
Belangrijke data:

Zomerkamp is van 24-07-2020 tot 08-08-2021
Kampvergadering op vrijdag 02-07-2020. (via “Teams” online)

In deze link vind je het opgaveformulier. Link

In deze link vind je wie zich al hebben opgegeven.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Met vriendelijke groet,

Sjoerd en Rona

Sjoerd@citroenvlinder.nl of 06-10830839
Rona@citroenvlinder.nl of 06-12810418
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

U dient in te loggen of aan te melden als lid om een Waardering op te kunnen geven.

Er zijn nog geen Waarderingen geplaatst.