Home · Volg ons op Facebook · Contact 07-12-2021
Navigatie
Menu:
Home
Meevliegen ??
FAQ: Zweefvliegen bij FAC
Wikipedia Zweefvliegen
Lid worden
Actievliegen
Zweefvliegopleiding
Fotoalbums FAC leden
Multimedia (video's)
Web Links
Meteo
Overlandvluchten 2020
FAC-Shop
Routeplanner
Bedrijfs-sponsoring
Privacy Policy FAC
Onze Twitter Feed
Overlandvluchten 2019

Friese Aero Club
11-stedentocht
Klik HIER om alles te lezen over deze unieke club wedstrijd op 17 juni 2000.
Meevliegen ??
Per direct (20 juni 2011) worden er geen passagiersvluchten meer aangenomen voor onze motorzwever. Het aanbod is momenteel te groot en de wachtlijst is lang. Naar verwachting kunnen wij vanaf 13 augustus 2011 weer nieuwe passagiers aannemen en kunt u zich weer aanmelden via deze pagina.

Excuses voor het ongemak.
Het is mogelijk om een introduktievlucht te maken met onze moderne Dimona motorzwever. De kosten bedragen hiervoor 2,00 per minuut. Dat komt neer op 60,00 per half uur. Bij een half uur vliegen zijn vluchtdoelen mogelijk in de cirkel: Leeuwarden - Waddenkust - Franeker - Harlingen - Bolsward - Sneek - Grou - Drachten - Dokkum. Bij een langere vluchtduur zijn grotere afstanden mogelijk.

Onze Dimona motorzwever de PH-1138 is een moderne tweezitter waarbij de vlieger en de passagier naast elkaar zitten. Door de grote kap heeft u rondom perfect uitzicht! U wordt gevlogen door een van onze ervaren clubleden.

Hieronder kunt u zich via een webformulier aanmelden. Na uw aanmelding nemen wij kontakt met u op om een afspraak te maken over op welke dag en tijdstip de vlucht gemaakt kan worden. Voor de toegang voor de militaire vliegbasis Leeuwarden hebben wij uw volledige personalia nodig.

Op de dag van de vlucht wordt u door een van onze clubleden afgehaald bij de toegangspoort van de vliegbasis Leeuwarden aan de Troelstraweg te Leeuwarden. (a.u.b. legitimatie meenemen) Na ontvangst in ons clubhuis begeeft u zich samen met de vlieger naar de Dimona motorzwever. Na enige uitleg stapt u in en kunt u genieten van het vliegen boven het Friese landschap. Na de vlucht wordt u door een van onze clubleden weer teruggebracht naar de hoofdpoort van de vliegbasis.

Klik HIER voor het online aanmeldingsformulier voor een introduktievlucht met onze Dimona motorzwever

Login
Gebruikernaam

WachtwoordWachtwoord vergeten ??
Uit ons fotoalbum


website: Ben Hiemstra